SAKO TRADE
Одберете јазик:
САКО ТРЕЈД
НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ !!!
 

 

SURE CLASSIC Normal

SURE CLASSIC Normal

3 Pieces Pack Овие SURE кондоми се произведени во природни бои од латекс, мазна површина, транспарентност и премачкани со не-спермално масло.

 

Пакување:
* 3 во едно пакетче
* 12 во едно пакетче.

 

   

 

SURE Millennium Dotted Sensation

SURE Millennium Dotted Sensation

3 Pieces Pack Dotted Sensation се направени за екстра сенцазија. Премачкани со не-спремален лубрикант.

 

Пакување:
* 3 во едно пакетче
* 12 во едно пакетче.

 

SURE Super Dot

SURE Super Dot

3 Dotted Condoms

SURE Super Dot  кондомите се за дополнително стимулирање на задоволство и сексуална возбуда. Кондомите се направени од високо квалитетна природна гума латекс, природна боја, резервоар и завршуваат подмачкани со, не-спермален лубрикант. 

Пакување:
* 3 во едно пакетче
* 12 во едно пакетче.

 

SURE Exotic Flavour

SURE Exotic Flavour

3 Smooth Condoms
SURE Exotic Flavour  се ароматизирани кондоми за овошен вкус и мирис. Се направени од високо квалитетна природна гума латекс, мазна површина, природна боја, резервоар и завршуваат подмачкани со, не-спермален лубрикант.

Пакување:
* 3 во едно пакетче
* 12 во едно пакетче.

 

SURE Excel

SURE Excel

3 Smooth Condoms

SURE Excel condoms се технолошки подобрени за да се минимизиратт потенцијалните алергични реакции, но никој гумен производи не може да гарантира 100% сигурност против алергија. 

Sure Excel кондомите се направени од високо квалитетна природна гума латекс, мазна површина, природна боја, резервоар изавршуваат подмачкани со, не-спермален лубрикант.

Пакување:
* 3 во едно пакетче
* 12 во едно пакетче.

 

SURE Super Fit

SURE Super Fit

3 Smooth Condoms
SURE Super FIT condoms се дизајнирани на помала ширина за удобно се вклопуваат. Кондомите се направени од високо квалитетна природна гума латекс, мазна површина, природна боја, резервоар изавршуваат подмачкани со, не-спермален лубрикант.

 

Пакување:
* 3 во едно пакетче
* 12 во едно пакетче.

 

SURE Long Love

SURE Long Love

3 Smooth Condoms

SURE Long Love се направени за заштита и комфор, а истовремено да им помага на партнерите за подолго траење на претставата. Кондомите се направени од високо квалитетна природна гума латекс, мазна површина, природна боја, резервоар изавршуваат подмачкани со, не-спермален лубрикант.

 

Пакување:
* 3 во едно пакетче
* 12 во едно пакетче.

 

SURE Micro-Thin

SURE Micro-Thin

3 Smooth Condoms

SURE Micro-Thin се технолошки подобрени, со тоа што се потенки од нормалните кондоми, за да обезбедат поприродно чувство и подобра чувствителност.  Кондомите се направени од високо квалитетна природна гума латекс, мазна површина, природна боја, резервоар изавршуваат подмачкани со, не-спермален лубрикант.

 

Пакување:
* 3 во едно пакетче
* 12 во едно пакетче.

 

SURE Ultimate sensation condom

Направени во согласност со EN 600: 1996. За контрацепција и помага да се намали ризикот на пренесување на инфекцијата со ХИВ и други сексуално преносливи болести (СПБ). 
Овие кондоми содржат природна гума латекс, кои не можат да предизвикаат алергични реакции. 

Пакување:
* 3 во едно пакетче
* 12 во едно пакетче.

 | | | |
Acvilla Corporation @ 2009 | Web design | Hosting solution