САКО ТРЕЈД
 
 
ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

Фирмата е основана во 1995 год. Располагаме со 300 м2 продажен и магацински простор. САКО ТРЕЈД се бави со дејност Текстил и Веледрогерија.

Од областа на текстилот, располагаме со асортиман на:
- Трикотажа
- Конфекција
- Теписи
- Волница


Од областа на веледрогеријата сме генерални увозници и дистрибутери на кондоми од брендот SURE.

 

SURE кондоми

 


Изработени се од најквалитетен латекс од Малезија. Производот кондом од брендот Sure е регистриран во Министерството за здравство. Тие се со врвен квалитет, ароматизирани со арома на јаболка, ванила, јагода, банана, портокал, чоколада и др.

Паковани се по 72 броја во п.е. кесичка со сертификат и декларација за употреба. Во пакување 3/1 кутивче кондомот е дополнително обработен:рибован и со боцки. Пакуван е во 48 броја, во убаво картонско кутивче.

Покрај кондомот за широка потрошувачка, брендот Sure има и кондом за медицинска употреба - поточно за сонда, кои ги користат гинеколошките и други медицински гранки. Напоменуваме дека тие се посебно обработени, со или без премаз. Пакувани се поединечно, во кутија со 72 броја.

Лубрикантите се производ кој е во подем на дистрибуција. Тоа е кесичка од 4ml паковани во п.е. кеса од 100 броја.

 
| | | |

Acvilla Corporation @ 2009 | Web design | Hosting solution